Samarbejde med dyr

Jeg har trænet mange forskellige dyr i årenes løb.  Og påtager mig gerne at arbejde med alle slags dyr samt alle slags udfordringer.

Her på RPTM betegner vi det ikke som træning af dyr men at vi samarbejder med dyr, igennem respekt for det enkelte dyr og dets art. Al vores interaktion med dyr, uanset art, bunder i respekt, viden og samarbejde.

Jeg er uddannet dyrepasser i Aalborg. 3 år og 8 mdr. var jeg i Aalborg zoologisk have hvilke var nogle helt igennem fantastiske år som jeg savner meget.

Efter min læretid Aalborg zoologisk have, var jeg rundt i verden og lære en masse om adfærd og samarbejde med dyr, hvilket førte til at jeg har samarbejdet/trænet med ulve, tigre, løver, kameler, prøvet ganske lidt med delfiner og spækhuggere, hunde, huskatte, fisk, ræve, grise, lidt fugle, heste, gæs, høns, æsler og naturligvis en masse hunde. Jeg har haft 3 ræve hjemme i en 100 kvm indhegning, hængebugsvin i 100 kvm indhegning og lært dem samarbejde med mig. Både mine ræve og grise socialiserede jeg på mange forskellige mennesker, hvor når der var nogle i udeindhegningen, var det forbudt at gå ind til deres inde anlæg og visa versa, for at dyrene altid kunne vælge om de ville være ude ved dem der var med derinde eller om de foretrak at holde sig inde.

>Den form for respekt lægger jeg meget stor vægt på i RPTM systemet.

Sit træning med ræven Rita

Sit træning med ræven Rita

Socialisering af Afrikansk løveunger

Hygge nusse med Afrikansk løve hun

Hvis man som dyrehave eller anden institution står med en udfordring af den ene eller anden slags. Det kan være adfærds forandringer, svært ved at få et dyr til at gå ind, i bur eller i transportkasse er jeg klar til at gå i gang med opgaven.

Ring til mig og bestil en tid så kommer jeg og udarbejder en trænings plan som jeg vil komme og arbejde efter 1-2-3 gange ugentligt, afhængig af behovet.

Telefon tid alle hverdage kl. 08.30-10.30 på nummer 40102526.

Touch træning af Sibirisk Tiger

Mixet billede med Sibirisk tiger han ved navn Pamir

Dissekering af trafik dræbte ulve sammen med Beth Duman Michigan Universitet

”Ulve kys” Kolmorden

Tal træning med hund i skolegård Gl. Lindholm skole

Fuldstændig kontakt med ulvehan som han selv tilbød

Han og jeg blev rigtig gode venner

Som det nok kan ses er jeg meget betaget af at arbejde sammen med alle slags dyr

Kontakt os i dag